Vilanova i la Geltrú:

territori innovador

IDEES EN MARXA

PROJECTE COOPERART

El projecte cooperart consisteix en la formació i pràctica d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art I Disseny de Vilanova per tal d’assolir coneixements d’escaneig de models 3d. Mijtançant la col·laboració amb el Projecte Giravolt de la Generalitat de Catalunya i el Museu Víctor Balaguer els estudiants realitzen les pràctiques sobre models de peces de museu.

MAQUETA VILANOVA SXIX

Vilanova i la Geltrú va viure un dels moments claus de la seva història a finals del S.XIX amb l’arribada del ferrocarril, la innauguració del Museu Víctor Balaguer entre altres. Mitjançant la col·laboració d’un col·lectiu de ciutadans aficionats al modelisme, la història, l’artesania i el joc es vol crear una maqueta que recrei la ciutat de Vilanova i la Geltrú, i que la interacció amb el model sigui en sí mateix una experiència de transferència de coneixement. La creació d’aquest model aplica tècniques de fusteria, metodología de gamificació, electrònica i models 3D.

REPOSITORI MODELS 3D

El repositori de models 3d consisteix en una plataforma centralitzada i accessible on els artistes digitals puguin explorar, descarregar i compartir una àmplia gamma de models 3D per a les seves creacions. Ja sigui buscar elements per projectes de disseny, animació, jocs o qualsevol altra forma d’expressió creativa, aquí es trobaran una gran varietat de recursos per enriquir les obres.

ALIANCES

BUSQUEM TESTERS!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto