Vilanova i la Geltrú:

territori innovador

Vilanova i la Geltrú: territori innovador

VNG INNOVA és l’aposta del municipi per desplegar la innovació a la nostra ciutat, tant entre les empreses i organismes locals com a proposta de qualsevol persona.

 

VNG innova: l'aposta del municipi per la innovació

VNGinnova és un programa de suport per a la millora del dia a dia de la ciutadania de Vilanova i la Geltrú, a través de l’aplicació de la tecnologia digital, tant a nivell empresarial com social. Incideix, principalment, en tres línies de treball específiques: la ciberseguretat, la intel·ligència artificial (IA) i la Internet de les Coses (IoT). El programa està impulsat per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, coordinat per Neàpolis (l’agència d’innovació de la ciutat), i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Programa Emprèn CAT de la Generalitat de Catalunya.

I.A.

la clau per al teu negoci

dijous 16 de novembre

de 9:30 a 13:30 a Neàpolis

Participa al Pla estratègic d'innovació local

Som el grup promotor del PEIL de Vilanova i la Geltrú, format per un equip de Neàpolis (Agència d’innovació local) i la Fundació I2Cat, i estem convidant a tothom que ens ajudi a identificar persones, entitats i projectes innovadors que s’estan fent al municipi. 

Volem trobar la ciutadania i les organitzacions innovadores que tenim al territori, agrupar-les i fer-les participar de la iniciativa de fer de Vilanova i la Geltrú un municipi innovador tenint en compte les seves necessitats.

Ets una persona innovadora?

Una persona innovadora dedica una part del seu temps a pensar en el futur, a imaginar com fer les coses noves o coses que ja es feien però d’una manera diferent (a més comoditat, amb menys recursos, amb més eficàcia…). És una persona que té una visió, que té idees que fan pensar als altres, que sorprenen als altres i que, sovint els engresca i fa equip al seu voltant.

Les persones innovadores tenen una actitud oberta, curiosa, i estan per tot arreu: a l’administració, a l’empresa, als centres educatius,  les associacions, al carrer. Innovar vol dir pensar en coses noves. Poden ser nous productes i serveis, nous processos, noves maneres de comunicar, noves maneres d’organitzar-se, nous projectes per transformar la societat, per petita que sigui.

Ets una organització innovadora?

L’organització innvadora s’envolta de persones creatives i amb iniciatives que veuen el canvi com una oportunitat, que veuen les tecnologies digitals avançades com els motors del canvi actual, i que prosperen en ecosistemes oberts als reptes de futur.

Les organitzacions innovadores locals són el recurs que tenen els territoris per assumir reptes locals tenint en compte els grans reptes globals. Les organitzacions innovadores locals estimen la seva terra i les seves persones.

Investiga

Col·labora

Tens una idea que et bull al cap?

Si el teu cap és una cassola i generar idees és un procés de cocció, què en pot sortir d’aquesta cuina? Ets dels que no para de tenir idees i de donar-li voltes a les coses? Are you in? Si és així, la iniciativa VNG Innova està feta per tu. Contacta amb nosaltres, t’estem esperant.